Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Welcome to 


                                                             FREDAG 10    MARS 2023


  Oj vad tiden går. Julen firades hos Mari o Peppe i Spånga som vanligt. Min anemibehandlig är avslutad o järndepåerna har gått upp. I april ska jag tillbaka till neurologen o se vad hon säger. Mina kramper är iaf bort, däremot har jag fortfarande  rest less legs. Jag har en Parkinsonmedicin mot det, men har inte tagit den. Tar däremot en Amitryptilin till natten.


Ett stort bakslag för våren har vi denna  vecka. Det har snöat flera dagar i rad med stora bevär på vägarna, som vanligt här i Stockholm... Ordentligt kallt är det också, speciellt på nätterna. Elpriserna ligger fortfarande högt , januari hade jag 5.500 kr i elräkning. Det är halva min pension, helt galet. Så fick jag ett elstöd på 3.500 kr för hela år 2020....


Maten är numera så dyr så man måste tänka efter o hålla koll på extrapriser o bensinen är fortfarande så dyr.

 Kriget i Ukraina har nu pågått i drygt 1 år, risken är att det kan bli världskrig, då det är så många länder som skickar krigsmaterial till Ukraina. Rysslands Putin gör hela Ukraina till en grushög, fruktansvärt är det.


Igår fyllde Mari 49 och jag var där på kvällen, Benny följde också med. 


Häromdagen åkte jag kana med grannpojken , galet men roligt. 

HA DET GOTT ALLA 


                                                            Torsdag 10 november Första behandlingen idag med droppbehandling mot Anemi https://doktor.se/fakta-rad/anemi/ Funkade bra då sköterskan väl fick in droppnålen. Det kan vara svårt ibland att hitta mina ådror. Jag fick ligga 40 min. då var dropp påsen tom. Vätskan såg ut som vatten från rostiga rör ...

Skall göra en sådan behandling i veckan , ca 3-4 ggr till

Undrar hur lång tid det tar för att fylla på depåerna o när man blir "normal" igen!!!

Dropp

                              Onsdag  2 oktober 2022

I måndags hade jag ett videomöte med neurologen. Hon hade lite att berätta. Mina järndepåer ligger väldigt lågt. Så nu ska jag få järn intraviöst på min vårdcentral. Proverna för att kolla järndepåerna heter Ferittin och visar om kroppen kan ta upp järn. Man kan ha både för låga värden och för höga, och båda är lika illa. 

Blodprov

Polly

FREDAG 28 OKTOBER 2022

Idag har jag varit till en neurolog på gamla Allmänna BB, där det är olika läkare. Stället heter Neurology Clinic. Det häftiga är att jag är född där i ett av rummen. Huset är renoverat och det är jättefint, både ute och inne. Jag gillar då man tar vara på de gamla husen. Det ligger bakom Sophiahemmet. Att jag fått remiss till neurolog beror på att jag har sådana fruktansvärda dragningar och ryckningar i armar och ben på nätterna.  Jag fick ta ett blodprov för att kolla järndepåerna i hjärnan. Så fick jag en medicin mot Parkinsons sjukdom att prova. Ska komma åter om ca 2 månader. 

Häromdagen kom Blues pudeltjej och hälsade på här på gården. Polly var väldigt intresserad av hönsen. 

____________________________________________________________________________

Lördag 8 oktober  kl. 20.30 

_____________________________________________________________________________

Nu har Blues blivit av med 9 tänder pga. tandlossning !! + att han hade en liten pinne som satt i tandköttet vid en tand, stackars lilla Bluesen. Han är så duktig o riktigt pigg nu o vill leka med sin gummipip, men han får inte ha ngt hårt i munnen än på ett tag. Han är sydd, stygnen försvinner av sig själv. Om en vecka ska vi på återbesök. Jag ger honom valpfoder på burk som är typ som en mousse o den gillar han verkligen. Idag har han ätit tre ggr. 


Det har gått jättebra att ge honom medicinerna ( tabletter) . Någon billig historia blev det ju inte , totalt med mediciner, recept, återbesök osv. blir det nästan 14.000 kr.............. 

Det roliga , om man ser det så, är att jag har fått tandvärk nu, men måste vänta med det då det blev mycket extrautgifter denna månad. Brunnstömning, sotaren, bilen.

 Det kostar att ligga på topp.  __________________________________________________________________________________________


Torsdag 29 september 2022


Då var det dags . Tyvärr blir det ofta problem med småhundar vad det gäller tänder. Blues ska in nästa vecka på tandoperation. Tills dess får han smärtstillande. Jag hoppas det ska gå bra. Blir alltid orolig då det gäller djuren. De kan ju inte föra sin talan.

SÖNDAG 18 SEPTEMBER 2022 21.15


Tiden går fort, nu är det plötsligt höst, med många fina dagar iaf. Lite regn kommer det då o då, men det är ju bara bra. Jag fick bara 3 kycklingar i år och trodde länge att det var 2 tuppar o en höna. Nu visar det sig vara 3 hönor, kors i taget, vilken tur jag har. Två av dem är så lika så det går knappt att se skillnad. Då får man verkligen koncentrera sig och då skiljer det lite lite på benens färg.  


Nu har jag fått in all ved som jag fixat så nu ska jag klara mig i vinter. Elpriset har stigit till astronomiska proportioner.  Jag får räkna med minst 3 ggr så dyrt som tidigare. Det blir till att låta bli tex. att tända utebelysningen och så drar jag ur kontakter på båda tv och datan . Jag eldar med ved så långt jag kan nu, men blir det riktigt kallt måste jag sätta på luftvärmepumpen. Med min muskelsjukdom kan jag inte gå o frysa. 

Lite dagsutflykter har jag även gjort i sommar​, men mest är det gården med trädgård o dylikt. Jag hr påbörjat en liten äng på tomten som ska bli en sommaräng. Jag älskar blommor och allt levande. 


Fest i det gröna 2022

Kycklingar 2022

Årets skörd ..

Torsdag 16 juni


Nu  är sommaren här , det är .det är så grönt och vackert , otroligt mycket blommor. Det var

 flera år sedan det var sån grönska.  Och det beror på att det regnar lite så o då under dagarna. Jag köper perenner o planterar i mina land. Klippa gräset får jag göra varje dag, för jag orkar inte klippa allt på en dag. 


Det ​har varit svårt i år att få ngn höna att lägga sig o ruva, men nur det en som ligger inne i hönshuset i en låda. Nästa vecka ska jag ta över henne till stora hönshuet som jag har städat ur nu .Helst vill jag ha ruvandehönor i den sk. kaninburen ute, men den låda hönan lagt sig i går inte att få in i "kaninburens" hus.


Det tråkiga som blivit med hönsen är att det är rävar som går runt här. Hade tom.en rävjäkel som tog sig in i hönsgården. Så nu kan jag inte heller ha luckan öppen på nätterna så hönsen kan gå ut själva på morgonen. Jag har blivit av med 2 hönor  i vår + att gamla "finskan"  gick bort  av ålder. Därför vågar jag bara ha hönsen ute på gården då jag själv är ute o jobbar. Så det blir inte som förr, att de går ute hela dagarna.  JÄTTETRÅKIGT är det. 


Har börjat med akupunktur på min vårdcentral en gång i veckan o tycker att min rugg blivit bättre. Däremot har jag problem med ryckningar o dragningar i mina ben på nätterna.  Somnar ibland så sent som halv tre. Jobbigt . Men det är en härlig tid nu iaf


Ha det gott 


Onsdag  11 maj 2022

Nu är iaf vintern slut på  riktigt. Påskliljorna har blommat slut o träden börjar få blad o det tom dags att klippa gräset. Mycket jobb är det. Hönsen har fått flytta in i sitt sommarhus och vintervistet ska rengöras nu under sommaren. 

Det verkar som om jag har blivit  av med neuroborrelian nu. Men däremot börjar jag bli orolig för alla blödningar jag får på armar o händer så fort jag gör ngt. Satt plåster på en del o i morse tog jag bort de o då följde skinnet med .Antar att det är kortisonet som tunnar ut huden. Har försökt i flera år att trappa ner, men så fort jag kommer under 5 mg så börjar värken i kroppen. 


Kriget i Ukraina har nu pågått i 3 månader, Putin är inte klok, det kan bli världskrig

Söndag 10 april 

Det har snöat nu i tre dagar, men idag vände det, med 8 plusgrader, så nu är nästan all snö borta. Härligt med ljusa kvällar. Var nyss ute en sväng o tittade till rådjuren. Det är ett av dem som stannar kvar o betar trots att Blues springer fram o skäller. Men Blues går inte fram till den, och den bara står o tittar på Bluesen, halvtam tydligen. ​​

Nu har jag fått utskrivet pencillin igen , 3 tabl per dag. Jag har fortfarande neuroborrelia i kroppen, som ger konstiga symtom. Hoppas nu bli av med det, annars måste de gå in i ryggmärgen o ta ryggmärgsvätska. Har nu haft detta i kroppen i ett års tid.... 

I år blir det problem att ha hönsen ute på gården. Det har blivit så mycket rovfåglar som bor intill + att räven går här var o varannan dag. En massa kråkor är här också varje dag, vet inte ad som har hänt, men då jag hade fåren gick här höll de nog borta en del av dessa djur. 

Nu är det som det är o jag får ha de ute då jag själv är ute på gården o fixar. Apropå hönsen, så har fodret ökat med 50 kr säcken så nu blir det 100 kr dyrare varje månad. Mat, bensin , el , allt har ju höjts nu o inte litet heller. Nu skylls det på kriget i Ukraina , tidigare skylldes på coronan, det är hårda tider o det kokar i världen. 


Rådjur i snö

                                                               Blogg

_​__Lördag_19 mars___________________________21.15 ___

Nu är snön borta, ligger bara lite kvar på skuggiga partier, men det ska bli 2 siffrigt i veckan o då försvinner det helt. Förra helgen låg jag inne på  Danderyds Sjukhus. jag fick yrsel, som att gå på ett fartyg i storm + synrubbningar. Jag såg som bubblor . Det blev ambulans in. De kollad e för stroke, 2 hjärnröntgen, och det visade inget, tack o lov. Hde detta för ett år sedan också, men då åkte jag aldrig in. Tror fortfarande att jag har TA, temporal artrit, men läkaren vil inte tro det. Idag fick jag synrubbningar igen, men tack o lov ingen yrsel. Benen är ngt bättre nu, då jag tar 2 Amitripylin till natten. 

Elisabeth har haft Corona nyligen o även Marre. 

   Förra veckan var räven inne  i hagen och tog en höna av mig. Jag ser räven här varje dag o Blues springer genom staketen  och jagar honom. På gärdet är det  sångsvanar som har varit härnu över en vecka. Jg lägger ut säd till de +till rådjuren. Blues har en tand i nedre käken som behöver tas bort, men vetten i Bålsta ville att jag ska ta et ultraljud på hjärtat, då hon hörde blåsljud. 

Mari ochPeppe ​har börjat en viltspårkurs  med Luna .

ONSDAG  16 februari  2022 kl. 20.30 


Oj oj oj, vad har hänt, det är nytt år sedan ​jag skrev här. Var ska jag börja. Just nu o den senaste månaden har jag sådan FRUKTANSVÄRD värk i benen framförallt, o även ryggen. Så har jag fåt kramper på nätterna tillägg till mina Rest Less Legs. Mår riktigt dåligt nu. Kan inte somna eftersom benen o armarna rycker och kramper. Den sjukvård jag får , vad är det, blodprover, ryggmassage, TNS o såska det hela tiden provas nya tabletter. 


Kören har iaf börjat nu o det är roligt, men tyvärr är inte varmbadet i Bålsta färdigställt ännu. Väntar ivrigt, då det lindrar några timmar. 


Det är en riktig skitvinter i år. Is, is och is, livsfarligt att ta sig. Snöat det bara varit lite puder o sedan is , regn, is  och is. 

Ryssland är på väg att attackera Ukraina, det är spänningar i världen överallt nu. Sveriges coronarestrektioner  är helt borta nu.  Få se vad det blir av det.  Mona har inte varit o hälsat på nu på drygt 2 år, så ledsamt. Det här blev bara elände , men det känns så just nu ...


SÖNDAG 19 DECEMBER 2021 


Nu är det 4 dagar kvar till julafton. Firar hos Mari i  Spånga. De har skaffat en liten 8 ve ckors taxvalp. Blues fick träffa den idag , då de kom förbi, efter att ha hämtat henne uppåt Hedemora. Hon ska bli en jakttax.

I helgen har jag varit på julmarknad i Ladan Öråker tillsammans med min nya grannpojk Elliot. Det blev lunch och rundvandring till djuren, ankor och höns. Grisarna hade blivit julskinka...


Måndag 13 december Lucia


Nu har kylan släppt som vi haft ett tag 17-18minus är lite för mycket. Ingen snö , bara lite puder så det blev lite ljusare. Men nu är det sgs. barmark och det är kolsvart ute redan vid 3. Jag har fått en hård knuta på utsidan av höger lår, som verkar sitta fast i senan. Jag ska till läkaren på en snabbtid på onsdag morgon, vill ha ett utlåtande. Fanns egentligen ingen tid förrän i januari, men jag propsade. 


Idag fick gamla "Finskan" åka till hönshimlen. Hon var sjuk med diareer och svag. Sista dagarna fick hon vara inne i värmen o äta god mat. Åt gjorde hon, men allt kom ut o hon var även dement. Det märktes på beteendet.

Finskan Död 13/12 2021

Finsk Lanthöna , blev ca 10 år

LÖRDAG 4 December 2021


Nu är det julmarknadstider och även körsång.

Här är jag med några ur kören Sångglädje Vi står vid Prästgården i Bro . Vilket gäng, vi har så kul.

Det var även julmarknad, korv , fika och sk. kolbullar.


Körsång Sångglädje 4 dec. 2021

Tisdag 2 november 2021


Nu har mörkret och dimman lagt sig som en våt filt över oss. Och varför ska vi ändra på tiden varje år, jag vill ha sommartid året runt, det blir så mörkt nu på kvällarna då vi ändrat tid. Mår inte bra av det.

Den här bloggen tar tydligen inte datum automatiskt nu som den gjort tidigare. Mycket ändringar sedan hemsidan bytt leverantör.... Ska se m jag kan få in ngn bild här också. 

Iaf då det gäller hälsan, så  vid senaste läkarbesöket bd jag henne ta Borreliaprov. Ja och, här har jag gåtthela sommaren med en borreliainfektion som satt sig på nervsystemet !!!! Man får vara sin egen doktor i dagens samhälle. Så har jag fått börja med  statiner för att motverka stroke, tycker det börjat bli väl mycket mediciner .

Nu har jag börjat i kören igen,  varmbadet som nyss öppnat har stängt igen pga. en brand i bastun... tråkigt, jag behöver det. Nu har hösten kommit och det har varit en väldigt kall september. Jag försöker lära mig den här hemsidan på nytt , eftersom det är ny leverantör och det har varit o är väldigt struligt. Har inte kommit in i sidan på över en vecka. 

Ska försöka få in de bilder också som försvunnit.

Hoppas kunna återkomma o skriva mer (om jag kommer in ) !!!!

Blogg

view:  full / summary

SOMMAREN

Posted on September 10, 2021 at 2:55 PM Comments comments ()

Den här websidan harbytt ägare ifrån Webs.com till Vistaprint.se, så det är en del konstigheter härinne nu som jag hoppas de nya ägarna fixar till.En del bildder tex. har försvunnit.

Iaf så har detta nog varit dden värsta sommaren jag haft. Huvudvärk, yrsel, synbortfall , obalans . Det tar sådan tid för allt då läkarna ska hjälpa en. Nu ska jag iväg nästa vecka. Läkaren vill sätta in trombyl, men det är osäkert eftersom jag ffår stora blåmärken så ffort jag stöter i ngt. 

Nu går det inte att ladda upp bild, skulle visa er hur jag ser ut på armarna. 

Fåren har jag tagit bort nu, Lantbrukstjänst var här o avlivade de här hemma o tog ed kropparna. Det gick bra, snabbt o lugnt. Jag var tvungen att vara med ,men det gicck bättre än vad jag förväntat mig. SOMMAREN

Posted on July 29, 2021 at 12:55 PM Comments comments ()

Ja det var länge sedan nu jag skrev. Det har nog varit den värsta sommaren på länge. Min hälsa har inte varit den bästa. I april ngn gång började med huvudvärk o nackvärk varje dag. Jag började gå på behandling på Familjeläkarna i Barkarby, som är min nya VC. I slutet av månaden höll jag på att kratta o det snurrrar till o jag hamnar på knäna. Tur var att jag hade en trädgårdssoffa bredvid som jag höll mig i . Tänkte snabbt , vad gör jag. Tittade upp med huvudet o allt gick runt. Var är min tfn, den låg på verandan. Hur tar jag mig dit.Jag andades ddjupt o stapplade in till sängen. Jag åkte inte in till akuten, vilket jag borde gjort. Sedan ständig huvudvärk  o yrsel i veckor. Tillslut å jag hade tid hos läkaen, så fick jag göra en MR på hjärnan. 


Jag har ett 1 cm ärr efter en stroke med hjärnblödning. Nu väntar jag på ett besök på St.Erik för kontroll av hö öga där jag också haft värk sedan i våras, även runt ögat i tinningen.


Om en vecka kommer Lantbrukstjänst o avlivar mina får. I år har jag fått 3 levande kycklingar, de är 4 vveckor nu. 

Nu är jag trött, orkar inte så mycket.


Ha det gott därute.

Hälsar Annette

Hackad

Posted on April 29, 2021 at 1:40 PM Comments comments ()

Det finns folk till allt. Jag har blivit hackad , först på Facebok, där ngn tog över mitt konto o skickae en massa ifo om en tävling o frågde efter tfn till mina vänner på fejjan. De flesta förstod att det inte var jag, medans andra trodde jag blivit galen som skiccckade sånt :(

Det var på fredagen, så på måndag morgon då ajg öppnade datorn, så gick det inte att komma in. Då var jag hackad där också + att de tagit över min e-post adress. Var jättenervös om de kunde ta mina pengar. Som tur är har jag en kompis som är proffs på detta så nu funkar det igen. 


En av mina svarta hönor har lagt sig att ruva, MEN jag plockar bort äggen under henne, för det är "troligtvis" den hönan som förra året hackade ihjäl sina kycklingar då de kom ur äggen. 


Fåren har fallit ur lite o nu är de galna då det börjat bli grönt. De smet i morse då jag bytte hage, men mina  får är så tama så jag skakade lite på en burk o ropade på dem. I år har jag inte fått tag på min duktiga årklippare( han är tydligen sjuk , vet ej vad). Hittade en nylärd tjej som klippte, o sedan ska min bonde sluta sälja hö i höst o åren iaf två av de är gamla nu , men jättepigga, så jag behöver ta bort de till hösten Hur det nu ska gå till :mad:V�?REN

Posted on April 22, 2021 at 1:10 PM Comments comments ()

Våren har kommit i går 21 april var det 17 gr o så varmt att det gick inte att sitta länge vid kökhörnan där det blir extremt varmt. MEN i natt o under hela dagen har det snöat, snöblask o kraftig blåst. 


Nu håller folk på att vaccinera sig mot Covid-19.Jag har inte beställt tid än. De visade sig att den ena sortens vaccin Astra Zenica KAN ge svåra biverkningar, blodproppar och inre blödningar. Ska jag ta så vill jag INTE ha den sorten. Jag går ALLTID med visir i affärerna o spritar mig. Men känner även ångest ibland för den situation vi har. 

Hönsen lägger fortfarande massor av ägg, men ingen ha lagt sig att ruva, vilket brukar ske under våren. 

Jag har varit o kramat lamm också, har kamrater som just nu har 38 lamm, + 20 tackor , mammorna.Så underbara de är. 


VINTER

Posted on February 12, 2021 at 2:05 PM Comments comments ()

Nu jäklar blev det vinter, sista veckorna har det varit 10-16 gr på natten o köldgrader även på dagen. Men ändå många fina dagar med sol. Då jag inte tar bilen för att gå med Blues på morgonen så är jag vungen att gå utefter stora vägen här en bit o på hemvägen ska jag över ett stort dike vid vägen. Eftersom det är så mycket snö nu så vågar jag inte gå ner utan jag åker kana ner. Blues tycker det är jättekul.

Nu får jag inte in ngn bild, den är för stor. Jag vet ju inte vad det ska vara för storlek.

ÄNTLIGEN men spåren efter mig syns ju inte.

Hönsen lägger fortfarand emycket ägg och de håller sig inne nu i kylan. Det är bara de yngsta som går ut en sväng då jag gör rent på morgonen. Fåren älskar kyla o snö, då jag kommer ner skuttar de som lammungar.Jag ska börja fylla på lite ny jord till inneblommorna,men får inte tag i ngn jord.

Ang.coronaepidemin så har 12 500 personer dött nu så klagas det på nyheterna idag att det är tomma plater på äldreboendena så personal blir uppsagda!!!!

Jag har eldat upp den gla rishögen som legat i ett par år. Lite bensin så satte den igång o tog inte så lång stund, trots att den var jättestor. 

Är less på kylan nu, men gillar snö.

Nästa vecka ska jag på diabeteskontroll i Barkarby VC. Tyvärr har min läkare sedan 30 år gått i pension, jättetråkigt för mig, då hon kände mig utan o innan. Få se nu hur det bli med den nya. Här i Bro vill jag inte gå om det inte blir nödvändigt...


Ni får ha det så bra och var rädda om er


DET HÄR ÄR EN AV MINA KOMPISARS HUNDAR  

Diverse

Posted on January 29, 2021 at 2:05 PM Comments comments ()

Den här katten räddade jag under januari den hade varit ute sedan maj 2020. Ni kan läsa mer om den under fliken Höns, Katter och fåren på vänster sida 

Det har varit mycket nu ett tag igen. Jag upptäckte att inne i vedspisen var ett järnbelägg trasigt, det fick jag beställao det tog en månad !! innan det kom+ lite annat strul med firman. Alltså kunde jag inte elda på en månad . Så kollade jag kasetten i vardagsrummet, o såg att runt glasdörren ska det vara ett "rep" typ som på fönster där ddet är kitt. Det fattades på fler ställen, så då blev det att köpadet o sätta fast. 

Vedklyven bytte jag slang på som går från oljesicternen o ner till motorn, för den var trasig o läckte , med påföljden att jag även bytte olja.

 

CORONAN

Posted on December 8, 2020 at 1:00 PM Comments comments ()

Nu är det 7200 personer som avlidit i Sverige. Tre vaccin är klara för vaccinationer nu. Idag börjar Storbrittanien att vaccinera , de är först i Europa. Ryssland har ett "eget" vaccin o har redan börjat vaccinera. Frågan är om jag törs ta vaccinet. Jag har aldrig tagit vanlig influensavacin. 

Det är mest gamla på boenden som dör, men viruset är konstigt med många olika symtom. Och en del får långtidscovid och blir aldrig riktigt bra igen. Det är otäckt. Jag har visir på mig då jag handlar o tvättar o spritar mig regelbundet. Träffar bara en liten del vänner o mest ute. Jag är ute väldigt mycket o det har jag ju alltid varit. Nu är det ju ingen snö heller så då kan jag ju tom. hålla på i trädgården ofixa lite ved. 

Tackan Greta mår bra nu och hönsen har äntligen börjat värpa så smått.De har haft uppehåll VÄLDIGT länge tycker jag.


Divan Greta

Posted on November 13, 2020 at 1:20 PM Comments comments ()

 Jag hade ute Distriktsveterinär i onsdags till tackan Greta, då hon haltat svårt i flera dagar och det visade sig vara en varböld mellan klövkapseln o klöven uppe i tån. Vetten spolade rent och Greta fick en metacamspruta och jag fick en extra att ha hemma om det behövdes.

Så var det meningen att hon skulle stå inne torrt och det gick ju åt skogen direkt. Hon kunde inte vara själv utan hon blev skogstokig och kastade sig mot väggarna o mig knockade hon i skallen då jag beslöt att öppna dörren.

Nu innebär det att jag måste byta bandage varje dag och det kan jag ju säga är inte det lättaste med en tjurig fårtacka på 70 kg. Lägga henne ner själv, det är bara att glömma, så jag får stå på knäna o bråka med hennes klöv.... Jag med mina onda muskler, inte kul. Helt slut efter varje omgång

Bild , kolla i Foton 

Diverse

Posted on September 25, 2020 at 3:10 PM Comments comments ()

Nu är snart hösten här, trots varma dagar med uppåt 21 gr, men det känns i luften framåt em. att det blir kyligre i luften. Det känns också i kroppen ditekt när kylan kommer. Hela sommaren har händer o ben funkat, men nu är det kört igen. Det positiva är väl att min diabetes2 ligger jättebra, var hos doktorn senast idag. 

Jag har fått ihop ved nu för vintern, klöv det sista i går. Nu är det bara hö som ska intill fårens vinterfoder. De tre kycklingar som jag räddade ifrån den elaka hönsmamman, som hackade ihjäl 4 av sina nykläckta kycklingar, de tre blev hönskycklingar o det är ju riktigt roligt, att jag slapp ta bort kycklingtuppar i år. 

Det tråkiga i år är att min dotter ifrån Sundsvall inte kommer ner ngt i år.Jag brukar annars åka upp ett par ggr om året, men har ju djuren att ta hand om, de kan jag inte bara lämna, o sedan börjar det bli lite jobbigt att sitta o köra så långt , om jag ska vara ärlig.  


Det är inga aktiviteter på min hundklubb, så där har jag inte varit mycket. Däremot så var det Hundens vecka för ett tag sedan o då hittade jag på nätet att Vällingby BK hade en del aktiviteter för hund.Så dit åkte jag. De hade nosaktiviteter, rally, agility och en tipsrunda. Alltid ngt att göra. Diverse

Posted on August 14, 2020 at 4:15 PM Comments comments ()

Oj , länge sedan jag skrev. Det händer mycket den här sommaren. Jag är så engarerad i "min" kulturföreningen Kulturbojen "rädda röda stugan".  Gå gärna in på länken och titta vad vi håller på med. 


Rss_feed