Blogg

Diverse

Posted on September 1, 2017 at 3:50 PM

Nu märks det att sommaren är slut, mörkret kommer tidigt på kvällarna , men det är fortfrande ljust på mornarna o det gillar jag. Tycker inte om mörker. Nu har hundarna vari o kvällskissat. Wille haltar mycket nu o idag då jag gick nere vid IP, så skrek han till o ramlade omkull. Jag ska till vetten på tisdag o se om vikan göra ngt mer för honom. Jag har värkmedicin Previcox och har köpt grönläppd mussla på djurapoteket, men inget verkar hjälpa.

Själv har jag fåt diagnos diabetes, jag ligger inte jättehögt, på gränsen hela tiden, men äter en Metformin per dag. Det känns vemodigt när vänner ska skiljas o även flytta från kommunen. Vi har bekanta som nu ska dela på sig, tråkigt när vi haft trevligt ihop.Imorgon sk jag följa med min kompis till Skärplinge o titta på ett hus. Det är väldigt billigt där. Det roligaa är att då jag var liten så var jag varje sommar däruppe påen bondgård o jag bara älskade det. Få se om jag inte svänger förbi där i morgon.

Det funkr bra med Sigge här i veckorna o så får han komma hem till helgerna. Men han är förskräcklig på att skälla, han kan stå här på gården o stormskälla på ingenting....Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments