Blogg

Mörker o regn

Posted on November 23, 2017 at 1:40 PM

Idag har vi varit till hundklubben o tränat lite lydnad med Blues. Wille fick också köra lite o han blir så glad. Däremot gillar han inte att vara på klubben för det smäller en del från Livgardet. Så när Wille fick sitta i bilen o vänta, då hade han bitit sönder en plastkasse i småbitar. Han blir så orolig, lilla gubben. Tror det är åldern, han vaknar också en gång varje natt o ska ut, och när han kommer in så är han jättepigg o busar o vill ha godis…

Jag har fått en ny medicin nu igen att prova mot värken, få se hur länge jag tar den. Den hemska värken har avtagit iaf, men vet inte hur medicinen kan påverka mig på lång sikt. Det är en epilepsimedicin. Min värk har varit, som om man tänker sig att min hud är för trång, det värker alltså i HELA kroppen, det stramar liksom.

Vi hade lite vitt här i ett par dagar, men nu har det regnat o är lika mörkt igen. Jag har julpyntat ute nu, det är nästan roligare än att pynta inne. Ska inte göra s mycket inne i år, mest ljusslingor i genomskinliga vaser, det tycker jag är snyggt.Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments