Blogg

Nya året 2018

Posted on January 12, 2018 at 2:30 PM

Jaha, då är vi inne på ett nytt år igen. Jul o nyår har varit lugnt, allt för lugnt för mig tycker jag. Vi var på julbord på Djurgården dagarna innan jul och så var vi på några biografer o såg nyaste filmerna, vilket vi har som lite tradition numera, med barn o barnbarn. 

Någon vit jul blev det ju inte,men det börjar vi bli vana vid numera härnere i Stockholm. Däremot hos dotra i Sundsvall, där är det jättemycket snö o riktigt kallt. 

Andra dottern som bor i Spånga, de var till Åre över julen o ddå hade vi Sigge här hemma. Han blir 14 år nu i vår o är fortfarande lika springtokig som vanligt. Han har fått ngn slags knöl vid analen, som var blodfylld tidigare, så vi vet ju inte hur länge han hänger md. Men han är med då dotra springer sina träningsrundor. Helt otroligt.

Våra hundar är det som vanligt med, som tur är. Wille har sitt hö ben med artros o gillar att vara hemma då det regnar o är busväder. Men på morgnarna då leker o busar han, o så tar han en lekvända även på kvällen. 

Fåren mår bra, jag har rengjort o smörjt in deras klövar pga den blöta vintern. Det blir så blött o geggigt så de tår ju mycket ute i blötan. Inte alltid de går in i sitt hus, där är det torrt o fint. Mockar ut ofta lite i taget o fyller på med halm.

Själv har jag inte mått så bra denna vinter, värk i mina ben o fötter, så ett taag tänkte jag skaffa mig en sk. scooter att åka på. Men så kom jag på att var ska jag åka med den?? Nya motorvägsavfarten som blir klar om ca en månad, där får man varken gå eller cykla på. Vi blir liksom instängda här nu vad det gäller promenad neråt samhället. Jag får väl ta bilen då jag ska ut med hundarna. Avfarten går ca 200 m ifrån vår tomt, men grannen är det värre ca 100 m till vägen. Den här vägen kommer att bli väldigt belastad, bla. kommer alla tunga transporter ifrån KF lagret att gå här. Inte mycket att göra åt, bara se glad ut.

Idag fick vi avliva en äldre höna som var vinglig o kraftlös. Vi får väldigt mycket ägg nu, de satte fart till jul med äggproduktionen.

Jag är helt galen, har anmält mig till en hundkurs, Startklass i Litslena !!! ganska långt att åka, mitt ute på landdet på ett gärde har de en hall. Blir det inte snöoväder så ska jag väl fixa det. De är Blues som ska gå den, ngt måste jag göra med hunderiet tycker jag. Har blivit dålig på det sista året. Det är tråkigt att det inte går att få in bilder här i bloggen numera.Gå in o titta i Photogallery eller bilder i sidan Photon. 

Nu ska jag lägga mig o titta på en serie jag följer på Netflix, ha det så gott o var rädd om djuren

Hälsar Nettan

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments